Неговите бели ракавици

Неговите бели ракавици

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Сеќавањето е лажливо... Страста е ѓаволска работа. Нема ниту да трепнеш, а таа ќе помине и ќе остане само јалово сеќавање.

Сараево 1922 година. Сокриена во безбедноста на семејниот дом, Љубица Игњатовиќ, убава и паметна еврејска ќерка, сосема случајно се сретнува со Карел Драгутин - Харт, владин службеник кој ќе го помати нејзиниот ум. Заслепена од страст и љубов, нема да има сила за да се соочи со вистината. Меѓутоа, откако ќе го открие вистинското лице на човекот кој многу го сака, одлучува да ја преземе судбината во свои раце...

Уште една потресна и возбудлива исповед на Ј.Б.А. за еден необичен живот.