Лулу

Лулу

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Хумор, метал и книжевен салон во приказна за девојка што работи во една од последните класични ковачници во градот. Откако ќе избега од живот до кој не може да си објасни како стигнала, Лулу решава да се затвори над чекан и наковална, без некоја посебна возбуда и, се разбира – не ù успева. Влегува во свет на преиспитување, самобендисани автори и Гертруд Стајн. На лажни и вистински луѓе, на неочекувани ракописи и комплицирани односи. Приказна во која жените немаат време да размислуваат дали живеат во машки свет, напротив – сами се спасуваат.