Лола и момчето од соседството

Лола и момчето од соседството

Цена
ден 270.00
Цена со попуст
ден 270.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Надежната дизајнерка Лола Нолан не верува во мода... таа верува во костим. Колку поизразита облека - посјајна, позабавна, полуда - тоа подобро. И животот, во тој свет на Лола, особено со нејзиниот дечко, сексипилниот рокер, е скоро совршен. Така и е, се додека во нејзиното соседство не се вратат ужасните близнаци Бел, Калиопи и Крикет и не го откопаат болното и навредливо минато за кое Лола мислеше дека е одамна закопано...