КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ И ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ

КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ И ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

ЗА МУДРИОТ ЧОВЕК СЕКОЈ НОВ ДЕН ЗНАЧИ НОВ ЖИВОТ.

Како да ја планираме и направиме поубава иднината, без да се оптоваруваме со непотребни грижи за неа?

Наместо да плачеме и да се каеме за направените грешки, треба да се соочиме со проблемот кога тој ќе се појави, трезвено да размислиме и да пристапиме кон негово решавање.  Токму во тоа ќе ни помогне оваа збирка делотворни, испробани рецепти. Тие ќе нè научат на нов начин на живот – ослободен од грижите, поисполнет и посреќен. Зашто овој прирачник ќе ви ги отвори очите за ситните мудрости што обично не ги забележувате.

Запаметете дека токму вие сте новото чудо на светот. Дека во историјата на човештвото никогаш немало личност сосем слична со вас и дека во иднина никогаш веќе нема да се роди човек каков што сте вие. Искористете ги сите способности со кои ве надарила природата. Престанете да се грижите за ситни работи и живејте го животот исполнето! Бидете среќни што сте живи и што учествувате во возбудливата авантура на постоењето!