Исповед

Исповед

Цена
ден 270.00
Цена со попуст
ден 270.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Велат дека Светецот од Санта Фе доаѓа да ти ја спаси душата - така што ќе ти го одземе животот. Новата психијатарка Фејт Кленси ќе го претрпи најголемиот шок во животот кога нејзиниот прв пациент ќе и се исповеда дека ги извршил грозоморните убиства на Светецот. Фејт, според законот, мора да им го предаде на властите, но дали нејзиниот пациент е Светецот? Или со тоа што ќе им предаде погрешен човек на властите, ќе придонесе за уште убиства? На Фејт ќе и' биде потребна целата остроумност и помошта од моќниот соперник, Лук Џерико, ако сака да ја открие целата вистина. Но, не сфаќа дека, против своја волја, ќе стане пион во ѓаволската игра на серискиот убиец. Штом ќе ја заврши играта со Фејт, таа ќе стане неговата следна жртва.