Жената во мене

Жената во мене

Цена
ден 480.00
Цена со попуст
ден 480.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Жената во мене“ е смела и неверојатно трогателна приказна за слободата, славата, мајчинст-вото, преживувањето, вербата и за надежта.
Во јуни 2021 година целиот свет слушаше додека Бритни Спирс зборуваше во судница, која беше отворена за јавноста. Тоа што со свои зборови ја искажа својата вистина имаше ефект што го смени текот на нејзиниот живот, но и животот на безброј други луѓе. „Жената во мене“ за првпат го открива нејзиното неверојатно патување – и ја открива силата што се наоѓа во јадрото на една од најголемите изведувачки во историјата на поп-музиката.
Напишани со исклучителна искре-ност и со многу хумор, пионерските мемоари на Спирс фрлаат светлина врз нескршливата моќ на музиката и на љубовта – и врз тоа колку е важно кога една жена самата ја раскажува својата приказна: под свои услови и конечно.