Души Близнаци 11:11
Души Близнаци 11:11
Души Близнаци 11:11
  • Load image into Gallery viewer, Души Близнаци 11:11
  • Load image into Gallery viewer, Души Близнаци 11:11
  • Load image into Gallery viewer, Души Близнаци 11:11

Души Близнаци 11:11

Цена
ден 790.00
Цена со попуст
ден 790.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Откријте зашто серијалот ,, Души близнаци" е феномен што ги освои срцата на читателите во целиот свет!

Со волшебниот пренос на мудрост и љубов, овие бестселери за 5 години се продадени во неверојатни 60.000 примероци.

Романот ,, Души близнаци 11:11" (прв дел) е прогласен за роман на годината во Македонија. Во Хрватска е бестселер во 2023 год.

Романот ,, Души близнаци низ дванаесетте димензии на свесност" (втор дел) е прогласен за роман на деценијата. Преведени се на српско-хрватски и англиски јазик. Сега достапни и на Амазон.

 

СОДРЖИНА:

Дали конечно ја пронајдовте Вашата душа близнак?  Или... Mожеби сте ја препознале, но не Ви било ,,судено" да бидете заедно?

Дали можеби сѐ уште се прашувате зошто Токму ВИЕ немате среќа во љубовта или зошто ТОКМУ ВИЕ сте благословени да ја имате?

Одговорот на тоа каде е, зошто и кога, како и на сите Ваши прашања и животни интимни дилеми ќе ги пронајдете во романот „Души близнаци 11:11“

Затоа ова дело е за секој од нас, за секој/а од вас и по читањето на истото никој/а повеќе нема да биде ист/а. Ќе се разјаснат повеќе емотивни женски и машки дилеми и духовни превирања и ќе стане појасна мисијата на жената во човечкиот живот.

Романот одговара на многу прашања што ја мачат денешната жена, но и современиот маж и тоа прашања од типот - Зошто има невозвратена љубов, Зошто толку наверства и разводи, Зошто се уште сум сам/а, Зошто сум токму со него/неа, Зошто тој/таа, Каде е мојата душа близнак, Ја препознав ли, Дојде ли прерано или предоцна, Љубам ли вистински, Ме љуби ли вистински, Дали е тој/таа вистинскиот/та и т.н „Души близнаци 11:11" е дело што носи длабока и силна порака, а таа е - Душата никогаш нема да се смири сè додека не ја најде својата втора половина.