Влијание

Влијание

Цена
ден 690.00
Цена со попуст
ден 690.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

КЛАСИКА ЗА ПСИХОЛОГИЈАТА НА УБЕДУВАЊЕТО И ЗА ПРАВИЛНО КОРИСТЕЊЕ НА НЕЈЗИНАТА МОЌ.
Зошто луѓето прифаќаат некои работи, а одбиваат други, и како да се применат
овие сфаќања? Роберт Чалдини е психолог што ја инспирира вештината и науката за убедувањето. Неговото ново и проширено издание на „Влијание“ е задолжително четиво за секој кој сака да го разбере процесот на донесување одлуки. Суштинска книга во канонот на психологијата, финансиите и бихевиоралниот маркетинг.
Преку интересни примери од практиката, ќе ги научиш шесте универзални принципи што ќе ти помогнат да станеш ефективен лидер, но и да не паѓаш лесно во замките на убедувачите. Совршен водич за луѓето на кои им е потребна промена што ќе резултира со високи успеси.