Богатство што не се купува со пари

Богатство што не се купува со пари

Цена
ден 600.00
Цена со попуст
ден 600.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ако си креативен, продуктивен, амбициозен – или сакаш да станеш – оваа книга е за тебе. Новата книга што неодамна излезе во светот и кај нас пристигнува во ексклузивно издание!
„Богатство што не се купува со пари“ е најреволуционерната досегашна книга на Шарма. Ја преобликува дефиницијата за успех, покажува што навистина значи да се живее богат и исполнет живот. Следи го примерот на познатиот автор и
пронајди го вистинското богатство. Општеството ни продава варијанта на успех што многумина ги остава празни во душата, неостварени и полни со каење. За среќа, постои многу подобар начин на живот.
Книга што ти ја открива филозофијата со која конечно ќе ти се насмевне вистинското богатство.