Аферата Кристи

Аферата Кристи

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Аферата Кристи“ од американската авторка Нина де Грамонт е роман што се заснова на вистински настан - необјаснивото единаесетдневно исчезнување и потрага по Агата Кристи што го има оставено светот без здив. Иако базиран на овој настан,романот на Нина де Грамонт е фикција и плод на нејзината фантазија преточена во интригантно четиво.