Ана, Хана и Јохана

Ана, Хана и Јохана

Цена
ден 240.00
Цена со попуст
ден 240.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Три силни жени. Три генерации . Три различни, но сепак слични судбини. Некој некогаш рекол дека жената е најсилното суштествво на земјата. И не погрешил… Водена токму од оваа идеја, со цел да го прикае развојот на улогата на жената во светот, авторката на оваа книга низ временски период подолг од еден век, јасно ни дава слика за животите на три генерации жени во едно семејство.