Погрешно место, погрешно време

Погрешно место, погрешно време

Цена
ден 520.00
Цена со попуст
ден 520.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Можеш ли да спречиш убиство откако веќе се случило?

Крај на октомври. После полноќ. Го чекаш својот осумнаесетгодишен син. Тој доцни. Додека гледаш од прозорецот, тој се појавува и сфаќаш дека не е сам: тој оди кон еден човек и вооружен е.

Не можеш да поверуваш кога ќе видиш што прави: твојот забавен, среќен син тинејџер, убива некој странец, токму таму на улицата пред вашата куќа. Не знаеш кој. Не знаеш зошто. Знаеш само дека твојот син сега е во притвор, неговата иднина е уништена.

Таа ноќ заспиваш во очај. Сѐ е изгубено.

Додека не се разбудиш. . .
. . . на вчерашен ден.

И тогаш повторно се будиш. . .
. . . на завчерашен ден.

Секое утро се будиш ден порано, уште еден ден пред убиството. Со уште една шанса да го запреш. Некаде во минатото лежи одговорот – причината за ова злосторство – и немаш друг избор, освен да ја откриеш. . .

Goodreads Choice Award
 – Номинирана за најдобра мистерија и трилер за 2022 година