Книга за нередот

Книга за нередот

Цена
ден 320.00
Цена со попуст
ден 320.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Дали и кај вас дома понекогаш има неред?

Во оваа книга, нередот е насекаде! Дома, во собите, во кујната, во дворот, во градинката – насекаде! Семејствата Куче, Мечка, Жирафа и Јазовец не можат да ги пронајдат работите кои им требаат за да се дотераат, да готват, да си играат, да составуваат сложувалки.

Дали ќе им помогнете да ги најдат нештата кои ги бараат во нередот?