Заклучената врата

Заклучената врата

Цена
ден 520.00
Цена со попуст
ден 520.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Некои врати се заклучени со причина…

Додека единаесетгодишната Нора Дејвис пишува домашни задачи во својата соба на горниот кат, не може ни да насети дека татко ѝ убива жени во подрумот од семејната куќа.

Сè до денот кога полицијата ќе затропа на нивната врата.

По неколку децении татко ѝ го поминува остатокот од животот зад решетки, а Нора е успешен хирург и води тивок, повлечен живот. Никој не знае дека татко ѝ бил озлогласениот сериски убиец и таа има намера тоа да остане така засекогаш. Но наскоро дознава дека една од нејзините млади пациентки била убиена – на истиот морничав начин на кој татко ѝ ги убивал своите жртви.

Некој знае која е Нора. Некој сака да ја намести за убиството. Но таа не е убиец како татко ѝ. Полицијата нема докази против неа.

Сè додека не погледнат во нејзиниот подрум.