Антон и баба на дното на морето

Антон и баба на дното на морето

Цена
ден 280.00
Цена со попуст
ден 280.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Антон и баба патуваат до дното на морето за на дното на морето да го најдат прстенот на баба.

Тие сретнуваат опасни чудовишта, гладни китови и чудесни сирени, а Антон мора да биде многу вешт ако сака да управува со подморницата и да го врати прстенот.

Ги чека уникатно авантуристичко патување, бидејќи кога баба е со вас, никогаш нема здодевен момент.