Soulfood сензационален вовед во посреќен живот

Soulfood сензационален вовед во посреќен живот

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Трагајте за хармонија внатре во себе, тогаш сето она по кое трагате ќе најде пат до вас.Можеме да имаме најдобри учители на светот. Можеме да читаме феноменални инспиративни книги. Можеме да одиме на тибет и да нè благословуваат свештеници на сите вероисповеди. Но, кога конечно ќе сфатиме, тоа ќе биде само заради тоа што самите сме успеале. Никој не може да расте на место нас, ниту да учи наместо нас. Својот живот и својот пат ги одредуваме ние самите.