SHIHEMI NË MAJË

SHIHEMI NË MAJË

Цена
ден 199.00
Цена со попуст
ден 199.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Me mbi 12.000 ekzemplarë, Shihemi në maje është libri më i shitur në Maqedoni në pesë vitet e fundit, ndërsa autori është një nga autorët më të lexuar modern maqedonas të kohës.

Në “Shihemi në maje”, Kosta Petrov, themeluesi 29 vjeç ikompanisë P World, ju merr për udhëtim nëpër përallën e tij jetësore të mbushur me momente të jashtëzakonshme, me ngritje dhë rënie, përvoja të këndshme dhe të pakëndshme të cilat janë pjesë e pandashme e “rrugës në të cilën rrallë kalohet”. Ai që zgjedh këtë rrugë dhe e përballon, në fund e pret shpërblimi i merituar. Gjatë rrugëtimit të tij eksitues, Kosta Petrov ballafaqohet me mundësitë e mëdha në Amerikë, skenat e hidhura në Pragë, me qendrën e luksit në Dubai, por edhe me realitetin e krijimit të një brendi global nga rajoni ynë.

Shihemi në maje është libër për ato që besojnë se në jetë të gjithë janë krijuar për gjëra të mëdha. Hyni në botën ku gjithçka është e mundur.