Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)
Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)
Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)
 • Load image into Gallery viewer, Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)
 • Load image into Gallery viewer, Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)
 • Load image into Gallery viewer, Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)

Годишен планер 2022 | RENDEZVOUS (претпродажба)

Цена
ден 690.00
Цена со попуст
ден 690.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Личен асистент, мотиватор и ризница на твоите планови кон нивната реализација.

Минималистички eco-friendly годишен планер изработен од рециклирана хартија со максимална практичност кој има за цел да ти помогне во постигнувањето на попродуктивен, среќен и исполнет живот!

Што ќе најдеш внатре?

 1. Понеси ги со себе убавите моменти од 2021 година и посегни по ѕвездите во 2022. - Џеб на предната корица за твоите разгледници и фотографии по кои ќе ја запомниш изминатата година и џеб за твоите заштеди на задната корица!
 2. Календар | 2022;
 3. Листа за твоите главни цели и приоритети за 2022;
 4. Листа за твоите бесконечни причини за среќа;
 5. Листа less/more - помошник за она што повеќе или помалку го сакаш во твојот живот;
 6. Make yourself a priority. - Позитивни навики и активности: Направи нешто за твојот ум, душа и тело. ;
 7. Потсетници за личното здравје - направи ги сите задолжителни годишни прегледи;
 8. 12х финансиски планови со едноставното правило за буџетирање;*
 9. 12х месечни планови со фокус, месечни приоритети, родендени, важни настани, книги што сакаш да ги прочиташ, филмови што сакаш да ги изгледаш;
 10. Неделен приказ (фокус, don't forget задачи, неделни приоритети, благодарност, причина за искрена насмевка, мали победи- твоите лични достигнувања и листа на позитивните навики или активности што сакаш да ги додадеш во својата недела);
 11. Годишен план на патувања, dream дестинации, планирани места за викенд бегства, авантури што сакаш да ги доживееш во 2022;
 12. План за патување како и TRAVEL DIARY за крајот на твоето патување: опиши го патувањето, местата што ги посети, што најмногу те воодушеви, што понесе дома од тоа патување и сл.;
 13. Простор за твоите бесконечни идеи и залутани мисли;
 14. Рефлексија за 2022 година. 

*50-30-20% правило за буџетирање, кое веруваме дека ќе ти помогне и ќе ти го олесни процесот на штедење.

Димензии: А5 
Дебелина на хартија: 100гр. рециклирана хартија ; тврда корица со спирали. 
Број на страници: 182 стр. 

Годишниот планер е достапен во 3 дизајни.

Вториот тираж на годишни планери е распродаден! Очекуваме трет тираж на 31.01.2021!

Испораката на третиот тираж ќе започне на 31.01.2021 (понеделник).


The right little assistant every successful woman needs. | RENDEZVOUS