Шолја 'Booked weekend'

Шолја 'Booked weekend'

Цена
ден 250.00
Цена со попуст
ден 250.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

My weekend is all booked.

Шолјата е керамичка со капацитет од 300ml.