365 приказни за добра ноќ

365 приказни за добра ноќ

Цена
ден 680.00
Цена со попуст
ден 680.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

За секој ден во годината по една приказна, сосема нова и различна од се што вашите деца чуле досега. За првиот ден од месецот е резервирана една долга приказна, а понатаму останатите приказни за останатите денови во месецот се пократки. Секоја приказна има своја илустрација во колор, која визуелно ја доближува приказната до детето.