365 Морални приказни

365 Морални приказни

Цена
ден 680.00
Цена со попуст
ден 680.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Задачата на приказните не е само да нé транспортираат во светот на фантазијата. Тие, исто така, можат и да нé научат на многу корисни лекции во животот. Со оваа книга ќе влезете во фантастичниот свет на приказните и секој ден ќе научите нова поука! Откако ќе ги прочитате овие 365 приказни, ќе се здобиете со многу морални вредности, кои ќе ви користат до крајот на животот.
Започнете со читање!