365 дена свесни

365 дена свесни

Цена
ден 650.00
Цена со попуст
ден 650.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

На секој ден во нашиот живот му е доделена посебна намена!

Секој ден е единствен и неповторлив.

Прирачникот „365 дена свесни“ е замислен како ваш сојузник за секој ден во годината. За да ви помогне во секој ден да освестите нешто за животот што може да ви послужи да учите, духовно да растете и на денот што е пред вас да му го додадете најважниот зачин: мудроста.

 

Бидејќи вистински живеат само тие што знаат да живеат…