13 минути

13 минути

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Прогласена „најдобра книга“
за млади за 2016 година од ТЕЛЕГРАФ

Не се сеќавам како завршив во студената вода,
но ова со сигурност го знам:
тоа не беше несреќен случај.

Велат, чувајте ги пријателите блиску до Вас
а непријателите уште поблиску,
но понекогаш е тешко да препознаете
непријател меѓу пријателите.

Моите пријатели ме сакаат.
Сигурна сум дека е така.

Но тоа не значи дека не се обидоа
да ме убијат.

13 минути е роман за една возбудлива
мистерија околу еден обид за убиство,
за недовербата меѓу луѓето, за стравот,
за манипулацијата и за моќта на вистината.
Содржина која едноставно Ве тера да ги
преиспитате сите Ваши врски – и дали навистина
ги познавате луѓето што Ве опкружуваат…