Ќерката на мојата најдобра пријателка

Ќерката на мојата најдобра пријателка

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Камрин Матика живее без обврски – една роденденска честитка тоа засекогаш ќе го промени. Камрин Матика и Адела Бренон се најдобри пријателки кои мислеле дека ништо нема да може да ги раздвои – се’ додека Адела не сторила нешто незамисливо и спиела со вереникот на Камрин, Нејт. Кога Камрин ја отрива вистината за нивното предавство, одлучува никој од нив веќе никогаш да не го види. Така започнува тешкото патување кое Камрин ќе ја води кон простувања, љубов, одговорности и, на крајот, подобро разбирање на себеси. „Вистинско уживање!“ New Woman „Разнолични ликови и досетлив стил“ Heds „Од првата страница се смеев и плачев. Кумсон говори на сериозни теми: пријателството, смртта, предавството, простувањето. Многу трогателна приказна.“ Adel Parks