Цвеќе над инферно

Цвеќе над инферно

Цена
ден 590.00
Цена со попуст
ден 590.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

...Јас сум криминалистички профилер и секој ден одам над пеколот. Не носам пиштол, ниту униформа, затоа што моето чувство е единственото оружје што ми треба. А, тоа никогаш не ме изневерило. Се викам Тереза Баталја и имам тајна што не смеам да ја признаам никому. Дури ни себеси. Во изолирана заедница во северна Италија, пронајдено е тело на маж без облека и без очи. Опасноста демне од длабочините на мрачното загадочно минато на планините, а Тереза мора да ја открие вистината пред да ја изневери умот и телото.