Хипнотизер

Хипнотизер

Цена
ден 490.00
Цена со попуст
ден 490.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Што се крие човековиот мозок и колку длабоко може да се навлезе во него за да се откријат неговите најмрачни тајни?

Во еден семеен дом во Шведска се случува свирепо убиство. Убиено е целото семејство. Единствениот преживеан сведок е младиот Џусеф, но и тој е со тешки повреди. Спасен е во последен миг.

Џусеф е во лоша и нестабилна здравствена состојба и поради тоа не е во можност да биде испрашуван од страна на полицијата. Со тоа што убиецот е на слобода, животите на ова момче и на неговата постара сестра Евелин се во опасност.

Инспекторот Џон Лин сфаќа дека постои само една личност која може да му помогне во сето ова - Ерик Марија Барк, хипнотизерот. Иако против своја желба, Барк прифаќа да го хипнотизира Џусеф само поради тоа што верува дека на тој начин би можел да и го спаси животот на неговата постара сестра Евелин. Хипнотизерот навлегува во мозокот на момчето и доаѓа до шокантно откритие, полошо од се што може да се замисли...

Ова е книга која ќе ве остави без сон, книга која ќе ве држи во неизвесност до самиот крај и целосно ќе ве освои. ќе ве натера да земете годишен одмор, да се заклучите дома, да читате и да уживате во напнатоста во секоја нејзина страница.