Хари биографија

Хари биографија

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Принцот Хари можеби е едно од најпрепознатливите лица во светот денес и често е во фокусот на медиумите − понекогаш кралското семејство негодува поради тоа. 
Досега во неговиотгоредолу краток живот тој има видено и направено повеќе различни фасцинантни и необични нешта −од основањето на негови лични 
хуманитарни организации, па сè до воената служба на боиштата во Авганистан и неговата прва кралска соло-турнеја. Колку и да бил привилегиран и заштитен, 
принцот Хари го има искусено животот.  
„Хари − биографија“ се обидува во целост да ја документира вистинската приказна зад славниот, а понекогаш можеби и контроверзен, принц.