Фрагменти од слики

Фрагменти од слики

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Там е 11 годишно девојче. Таа иако никогаш немаше покажано интерес за визуелна уметност, цртежите кои ги црташе во состојба на делириум беа толку реалистични места – каде што никогаш не била. Нејзиниот татко Бредли беше внимателен кон своето семејство и посветен на работата – генетско истражување и современи методи на ослабените невролошки кондиции. Магс сé уште се бори со последиците од трагедијата што ѝ го променија животот пред повеќе од една деценија. Таа знае дека нејзиниот сопруг ја сака и дека никогаш не би ја повредил нејзе и нивната керќа Там.

Книгата е победник на Kindle storyteller 2019.