Убавите девојки танцуваат

Убавите девојки танцуваат

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Келси беше 14 годишно девојче кое исчезна пред 7 години – се претпоставува дека е мртва. Последиците од исчезнувањето за семејството на Келси беа рингишпил на ужаси кои резултираа со колекција на апчиња во боја на виножито.

После 7 години исчезна уште едно девојче. Друго семејство претрпува лична трагедија од која раните не исчезнуваат – загубата беше фингиран ѕвер што можеше да проголта цела личност. Агентот Марк води паралелна истрага за животот на двете девојчиња, која открива индиции за една вистина потемна и од мрак – Постоеше ли казна полоша и од смртта?