Тесла - пронаоѓач на модерната доба

Тесла - пронаоѓач на модерната доба

Цена
ден 399.00
Цена со попуст
ден 399.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Прекрасно и прецизно напишана биографија на еден од најважните визионери на модерната доба, кој прв стапнал на територијата на технологијата на безжичната комуникација, а неговото наследство помогнало да се воспостави рамката за дигиталното време во кое живееме.