Тајна отсонувана во Истанбул

Тајна отсонувана во Истанбул

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Пилар се сомнева дека нејзиниот сопруг, кој одеднаш исчезнува, е во некаква неволја во Париз. Но, во полицијата дознава дека тој се вратил во својот роден град Истанбул. Решена да го најде, со себе го зема неговиот дневник во кој тој ги запишувал своите соништа. И во него има еден сон, нецелосен и распарчен, што од некоја причина му предизвикува чемер и столченост.