Таму каде што припаѓаме

Таму каде што припаѓаме

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Незаборавна приказна за верноста, копнежот и љубовта и за средбата на две жени кои низ своето пријателство ќе смогнат сили да се запознаат самите себе. Низ потрагата за една од оние работи која им недостасува во нивните животи, двете жени ќе сфатат дека таму каде што припаѓаме, често е таму каде најмалку сме очекувале да се најдеме - место кое можеби сме сакале да го заборавиме, но кое срцето го памети засекогаш.