Странецот во мојот дом

Странецот во мојот дом

Цена
ден 450.00
Цена со попуст
ден 450.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Што би сториле ако откриете дека детето што го чувате сиот свој живот не е ваше?

Алисон е среќна и ужива во тоа. Таа има живот што отсекогаш го сакала, вклучувајќи го и среќниот дом со Џеф и нивната брилијантна, весела тинејџерка, Кетрин ‒ апсолутен центар на светот на Алисон. Потоа едно тропање на вратата ќе го прекрати нивниот среќен живот засекогаш.
Ќерката што ја донела дома не е нејзина.Кога имате сè за што сте сонувале, во еден момент можете и сè да изгубите.

Сосема убедливо, новиот современ роман на Адел Паркс, „Странецот во мојот дом“, ќе ги фасцинира нејзините обожаватели, заедно со читателите на Лиане Мориарти, Лиза Џувел и Шари Лапена.