Совршени остатоци

Совршени остатоци

Цена
ден 460.00
Цена со попуст
ден 460.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

На оддалечена планина гори телото на Елејн. Преостанува само да се идентификува почитуваната адвокатка – преку остатоци од заби и еден фрагмент од нејзината облека. Во скриена задна соба, на една куќа во Еднибург, вистинската Елејн вреска во темнината, плашејќи се од нешто, кое е многу повеќе од физичка болка.

Инспектор Лук Каланах, зад себе остави ветувачка кариера во Интерпол – желен да се докаже на новиот тим во локалното подрачје. И кога едвај стапна во новата канцеларија, случајот за исчезнатата жена прерасна во истрага за убиство, во кој убиецот ги сокрива трагите со внимателна прецизност. После извесно време, киднапирана е уште една успешна жена, која умот го цени повеќе од телото. Каланах е во трка со времето или пак тој така мисли?

Судбината на киднапираните жени, ќе се покаже многу повеќе изопачена, отколку што може да се претпостави...