Соба 610

Соба 610

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Колку може еден човечки ум да биде
непредвидлив?
Непозната жена го пријавува нејзиниот сопруг
за исчезнат, по изминати триесет часа. Прочуениот
инспектор во Верона, почнува да работи на случајот,
но никој не го предупредува од неочекуваното, сè
додека полицаецот Пелегрини не му каже дека таа
жена е многу добро позната на полицијата.
По нејзиното заминување од станицата, градот
на љубовта, преку ноќ се претвора во градот
на измамата, скриените тајни, манипулирањето со
потсвеста.
Мистериозното исчезнување на нејзиниот
сопруг достигнува напрегнат психолошки пресврт
кој си игра со здравиот разум на секој лик во
приказната, a најмногу со нејзиниот.
На крајот, колку ќе го чини
злосторникот, ако биде жртва на
сопствениот хаос?