Сета наша погрешна сегашност

Сета наша погрешна сегашност

Цена
ден 270.00
Цена со попуст
ден 270.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Сета наша погрешна сегашност“ е несекојдневна приказна за неочекувани патувања и алтернативни патеки, семејство, пријателство и љубовта во нејзините најразлични форми и облици.

Патување низ времето, но и низ животот на еден човек кој ќе научи кој можел да биде, но можеби никогаш не требало да биде, што на крајот ќе го доведе до кој навистина е.