Сенка

Сенка

Цена
ден 550.00
Цена со попуст
ден 550.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Се додека не беше откриено првото тело, никој сериозно не ја свати видеоснимката. Секретарката од администрацијата на полицијата ја заврши својата работа, го отвори линкот, ја изгледа снимката и претпостави дека станува збор на несолена шега. Потоа, неколку денови подоцна, жената од снимката беше пронајдена мртва.