Седумте духовни закони за успехот

Седумте духовни закони за успехот

Цена
ден 280.00
Цена со попуст
ден 280.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Ние сме патници во универзумот. Сме застанале тука накратко за да се сретнеме, да се грижиме едни за други, да љубиме, да споделуваме. Ако споделуваме со добра мисла, лесно срце и љубов, ќе создаваме и

зобилство и радост еден за друг. И ќе знаеме дека вредело да го изживееме овој краток момент од вечноста.

Заснована врз природните закони што управуваат сѐ што постои, таа го разбива митот дека успехот е резултат на силна амбиција или тешка работа. Кога ќе ја разбереме својата вистинска природа и ќе научиме да живееме во хармонија со законите на природата, околу нас лесно и без никаков напор ќе се создаваат позитивна енергија, здравје, среќни врски и изобилство.

Полна со вечни мудрости и практични чекори за едноставна примена, оваа е една од оние книги на кои постојано им се навраќаме.

„Од сите книги на Чопра, Седумте духовни закони на успехот е мудар концепт за живот на највисоко и најкомплетно ниво. Фантастична е!“
Тони Робинс, автор на Разбудете го џинот во себе и Неограничена моќ