Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Цена
ден 200.00
Цена со попуст
ден 200.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Каде се изгуби чорапот со боја бела?

Што е мокро, а што е суво?

Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите.