Рисот Ристе и пријателите од Африка

Рисот Ристе и пријателите од Африка

Цена
ден 180.00
Цена со попуст
ден 180.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Рисот Ристе и пријателите од Африка е НОВА ИЛУСТРИРАНА КНИГИЧКА за деца, со забавна и едукативна содржина, во која главен акцент е ставен врз дружењето и заштитата на природата.

Главен лик е МАКЕДОНСКИОТ РИС РИСТЕ кој на аеродромот во Скопје ги пречекува своите пријатели, животни од Африка и ги води на возбудлива прошетка низ Македонија, за на крајот да пристигнат во Охрид каде што ќе се случи нешто толку неочекувано што ќе го засрами нашиот јунак! За среќа се добро се завршува!

Во оваа книгичка освен многу весели илустрации, се вклучени и фотографии и интересни факти за животните кои се појавуваат во приказната, што ја прави оваа книгичка УНИКАТНА КНИГА во споредба со сите други досега присатни на пазарот, наменети ЗА ДЕЦА НА ВОЗРАСТ ДО 10 ГОДИНИ!