Распаметен: петнаесет размислувања за креативноста, умот и бизнисот

Распаметен: петнаесет размислувања за креативноста, умот и бизнисот

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа книга открива:

- Зошто треба да престанете со брејнсторминг

- Зошто да се биде нормален е лошо за бизнисот

- Зошто треба да свирите во џез-бенд

- Зошто алкохолот е навистина корисен

- Зошто треба да прифатите дека сте расист

- Зошто треба да престанете да барате креативност

- Зошто вашето работно место ве убива и вас и вашите идеи

- Зошто ви е потребно поголемо несогласување во вашата канцеларија

- Зошто им помина времето на адвертајзинг-агенциите

- Зошто брегзит е лош за британската иновација

- Зошто на менталната болест треба да се гледа како на нешто позитивно

- Зошто петгодишните деца се подобри од вас