Психопатологија на секојдневниот живот

Психопатологија на секојдневниот живот

Цена
ден 600.00
Цена со попуст
ден 600.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Зигмунд Фројд сметал дека основите на човечкото однесување се наоѓаат во секојдневниот психолошки живот. Во ова дело систематски ги истражува симптомите, природата и факторите (наследни, органски и социјални), патолошките состојби и процеси во менталниот живот. Зошто ги забораваме имињата, странските зборови намерите...За сето ова Фројд зборува на начин кој им е близок не само на стручњаците од оваа област туку и на секојдневниот читател.