Преплетување

Преплетување

Цена
ден 370.00
Цена со попуст
ден 370.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Тајните задушуваат, исто како и тагата по младоста што нема да се врати. Но, кога ќе ја прегрнеме зрелоста, ќе сфатиме дека во таа прегратка се крие спокојот чиј сјај го осветлува времето пред нас.

Оваа книга зрачи со храброст и се чита во еден здив.Таа докажува дека чекорот со животот не е загубен само ако не се предадеме. За оние кои ќе го осознаат тоа, иднината во секој миг е отворена книга преполна со изненадувања.