Прави се сите

Прави се сите

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Тони Пагода е светски познат музичар и машки шовинист чија „омилена тема“ е тој самиот. Поп-пејачот Тони Пагода е тврдоглаво заљубен во животот.

Има бурно минато, иако има само четириесет години зад себе. Може да се каже дека Тони е симбол на секое претерување: голем потрошувач на сè, од дрога и жени, до пријателство и нежност.

Кога животот ќе стане премногу комплициран, сфаќа дека дошло време за промена и одлучува да исчезне. Се преселува во Бразил, ги прекинува сите врски со Италија и живее слободно со години.

Сепак, судбината има поинакви планови. Преку еден новостекнат пријател Тони ќе се поврзе со нарачател на необичен концерт, кој ќе го врати во Италија по две децении.

Напишан во еден здив, безмилосно и во прво лице, оригинален како малку романи на современата литература, „Прави се сите“ е дебитантско дело на еден неодолив и многу посебен италијански автор.

Паоло Сорентино е и исклучителен писател, не е само режисер за кого сите зборуваат!