Последниот настап во оперскиот театар

Последниот настап во оперскиот театар

Цена
ден 290.00
Цена со попуст
ден 290.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Многу години пред да стане лик во Авантурите на Шерлок Холмс, Ирене Адлер беше љубопитно, интелигентно и бунтовно дванаесетгодишно девојче. Таа, исто така, толку многу сакаше да пишува што реши да напише една серија книги за неверојатните мистерии кои ги разрешуваше заедно со нејзините пријатели Шерлок и Лупин.