Понуда што не можеш да ја одбиеш

Понуда што не можеш да ја одбиеш

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Како една седумнаесетгодишна девојка ќе се справи со понуда која ѝ е дадена од мајката на нејзиното момче, со единствен услов да раскине со него?