Покана за Прованса

Покана за Прованса

Цена
ден 350.00
Цена со попуст
ден 350.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Која е цената што ја плаќаме за среќа во животот?
Еден сосема нормален ден добивате покана за платен одмор во Прованса.
Дали тоа е искрена покана од далечната роднина или е само уште една луда авантура?
Френи мартен ја прифаќа поканата од нејзината тетка рафаела и заминува на патувањето со својата пријателка Клер.
Во прекрасниот пејсаж на шато Мартен и виновите лози се кријат многу семејни тајни кои засекогаш ќе ги променат животите на семејството Мартен.
Дали секој од поканетите ќе ја пронајде својата љубов?