Повторно се сретнавме

Повторно се сретнавме

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Љубовта на Ивана и Ведран започна како
во бајките… Колнењето на двајцата на вечна љу –
бов беше само желба. Ведран не издржа… Живо-
тот на Ивана стана пекол: изневерени чувства,
развод, солзи, копнеж… Секој од нив тргна по
свој пат за на крај сè да заврши вака:
– Може ли сега пред сите да те поканам на
еден валцер? – ја праша Ведран. – Првпат вал –
церот го танцувавме на нашата веридба и сега
кога ПОВТОРНО СЕ СРЕТНАВМЕ да го танцува–
ме на веридбата на нашите деца.
– Со задоволство – му возврати Ивана и
стана.