ПланумПРО

ПланумПРО

Цена
ден 499.00
Цена со попуст
ден 499.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

ПланУМ Про – ексклузивен планер за професионален развој во 12 месеци

ПланУМ Про е моќен интерактивен планер за унапредување на личните потенцијали. Низ уникатен и структуиран процес помага во кристализирање на посакуваните цели и во дефинирање на детална мапа за нивна реализација. Дејствува како личен тренер кој го стимулира вашиот континуиран професионален развој. Поттикнува систематизираност и организација, иницира одговорност и акција и ја зголемува продуктивностa. 

ПланУМ Про е индивидуално решение за сите кои имаат амбиција да ги претворат своите соништа во лесно остварливи цели. Содржи месечни и неделни прегледи, зона за состаноци, матрица на приоритети, 180 совети за продуктивност и 60 мисли кои ќе ве мотивираат секојдневно да го постигнете својот максимум!

Наменет е за:

– ентузијастични претприемачи кои се докажуваат на пазарот
– амбициозни корпоративци кои сигурно се искачуваат во кариерата
– храбри иноватори со големи идеи на кои им е потребна структура за реализација
– професионалци со потреба од зголемена продуктивност.