Писмото

Писмото

Цена
ден 420.00
Цена со попуст
ден 420.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Прочитај ја приказната која има скршено илјадници срца…
Тина Крег копнее да побегне од својот насилен сопруг. Таа работи и повеќе од потребното, за да заштеди доволно пари и да го остави. Волонтирајќи во една добротворна продавница за стара облека, во џебот од едно палто наоѓа старо, запечатено и неиспратено писмо. Почнува да го чита и од тој момент нејзиниот живот засекогаш ќе го смени текот… Били Стирлинг знае дека може да ги поправи работите, но се надева дека може да ги поправи работите. На 4 септември 1939 година пишува писмо кое ќе ја промени неговата судбина. Неговиот живот ќе се промени многу повеќе отколку што тој можеше да си замисли…

Време е да го отворите ПИСМОТО!